KVALIFIKACIJE ZA SP

Krunić: Imamo naš cilj, vjerujem da ćemo ga ostvariti

Svi volimo igrati pred punim tribinama, tako da me raduje to što će stadion Bilino polje biti pun

Krunić: Dobro se osjećam, moram priznati da su mi nedostajali momci. NSBiH

Piše: G. Š.

11.11.2021

Naš reprezentativac iz Milana Rade Krunić, koji je zbog povrede propustio oktobarske gostujuće utakmice sa Kazahstanom (0:2) i Ukrajinom (1:1), na novembarsko okupljanje je stigao odlično raspoložen i spreman da odgovori svakom zadatku koji dobije od selektora Ivajla Peteva (Ivaylo).


Jedva sam čekao da dođem na okupljanje

- Dobro se osjećam, moram priznati da su mi nedostajali momci, tako da sam jedva čekao da dođem na okupljanje, rekao je Krunić i dodao:

- Naravno, svjesni smo šta nas čeka protiv Finske i Ukrajine, nema lakih utakmica. Međutim, imamo naš cilj i ja vjerujem da ćemo ga ostvariti. Poznajemo i jednog i drugog protivnika, ali važno je da sami odlučujemo i da je sve u našim rukama. Trenutno smo fokusirani samo na Finsku, spremamo se ozbiljno. Motivisani smo i uz stopostotni angažman svakog od nas možemo ih pobijediti. Tek nakon ove utakmice razmišljaćemo o Ukrajini.

Krunić je siguran da će prisustvo publike upotpuniti odličnu atmosferu koja vlada među „Zmajevima“.



Pune tribine

- Svi volimo igrati pred punim tribinama, tako da me raduje to što će stadion Bilino polje biti pun. Zaista nam je nedostajala ta euforija i ambijent koji ti daje „krila“ kad nam ponestaje snage. Moramo se dobro skoncentrisati da ne podlegnemo pritisku, mada smatram da to prije može da nas još više motiviše - zaključio je Krunić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.