POVRATAK NA KAMP NOU

Dani Alveš povratničkom fotografijom "zapalio" Instagram, stigla i reakcija Pjanića

Nije trebalo mnogo proći da mnogi reaguju na njegov status, a među poznatima su se oglasili Nejmar, Havijer Maskerano, Patrik Klajvert...

Alveš će pomoći Barceloni svojim velikim iskustvom. Društvene mreže

M. K.

13.11.2021

Brazilac Dani Alveš (Alves) vratio se u redove Barcelone, a društvene mreže su "poludile" kada se radi o navijačima Barcelone koji prate svaki pokret Alveša, koji je također dosta aktivan.

Tako je potpis za Barcu Alveš popratio kasno sinoć euforičnom objavom na Instagramu, gdje je "nalijepio" fotografiju na kojoj ljubi grb Barcelone na travnjaku Kamp Noua, a uz to je ostavio i podužu poruku:

"Pet godina sam se borio kao luđak za ovaj trenutak. Nisam znao da će mi trebati tako dugo, nisam znao da će biti ovako teško, ali u srcu i duši znao sam da će ovaj dan doći. Vraćam se kući iz koje nikada nisam ni otišao i kao što sam rekao kada sam odlazio: JA SAM JEDAN OD VAS. NE ZNAM KOLIKO ĆE OVAJ SAN TRAJATI, ALI NEKA BUDE VJEČAN DOK TRAJE! Vidimo se uskoro ondje gdje me najviše fascinira, s istim zanosom kao i prvi put i s istom željom da pomognem obnoviti NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU. Vratio sam se kući!!!", napisao je Brazilac.

Nije trebalo mnogo proći da mnogi reaguju na njegov status, a među poznatima su se oglasili Nejmar (Neymar), Havijer Maskerano (Javier Mascherano), Patrik Klajvert (Patrick Kluivert), te naš Miralem Pjanić, koji je također ostavio svoju reakciju na objavu Alveša.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.