ARGENTINAC ISPUNIO CILJ

Mesi se vratio u Pariz i poručio: Ovo je bio šlag na torti

Upravo sam sletio u Pariz s neizmjernom radošću što sam postigao cilj u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru, javio se Argentinac

Mesi predvodio Argentince do Katara. AFP

M. K.

18.11.2021

Nakon uspješne avanture u Južnoj Americi gdje je sa selekcijom Argentine ostvario plasman na Mundijal u Katar, nakon remija (0:0) u velikom derbiju protiv Brazila, Lionel Mesi (Messi) vratio se u Pariz.

Prilikom dolaska, Mesi se javio na Instagramu i ostavio poruku u kojoj je kratko opisao sreću zbog plasmana na SP, te se osvrnuo na nastavak avanture u PSG-u s kojim lovi nove trofeje.

"Upravo sam sletio u Pariz s neizmjernom radošću što sam postigao cilj u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru. To je nesumnjivo šlag na torti u posebnoj godini koju živimo s našim nacionalnim timom! 

Hvala vam još jednom za svu ljubav koju nam uvijek pružate, u januaru, ako Bog da, vidjet ćemo se opet. Sada je vrijeme da promijenim fokus jer se i dalje želim boriti za postizanje ciljeva koje smo postavili u PSGu, želimo ostati fokusirani i raditi na tome. Do 2022. ima jedva mjesec i pol dana, a želio bih ovu godinu završiti na najbolji mogući način i sa što više pozitivnih momenata. Zagrlite sve!", poručio je Argentinac.

PSG je trenutno prvi na tabeli Lige 1, s čak 10 bodova više od drugog Lensa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.