BH. REPREZENTATIVAC

Pjanić dobio sjajnu poruku podrške od udruženja "Srce za djecu oboljelu od raka"

Sada mi i djeca oboljela od raka stojimo uz njega, bodrimo ga u ovim danima kada su izgleda svi zaboravili njegove kvalitete, ljudsku veličinu, stoji, između ostalog, u poruci

Pjanić prilikom jedne od ranijih posjeta udruženju. FACEBOOK

E. Ćosić

18.11.2021

U danima kada je jedan od najboljih bh. igrača svih vremena Miralem Pjanić izložen velikom broju kritika, poruke podrške pristižu od onih koji najbolje znaju kakav je "Mali princ" čovjek. 

Jedna takva je stigla iz udruženja "Srce za djecu oboljelu od raka".

Šaljemo punu podršku velikom čovjeku velikog srca, najtoplije duše pune razumijevanja.

Naš Miralem Pjanić , naš ambasador, prije svega neko ko je milion puta usrećio i ispunio želje djeci koja se bore za život. Upravo on je milion puta donio sa sobom najljepše osmijehe na njihova lica, donio je zaborav na teške trenutke, motivisao ih da se ne predaju, da je pobjeda moguća.

Miralem je prije svega čovjek, neko ko je pomogao našoj djeci na milion načina, kako finansijski tako i svojom podrškom i bodrenjem naše djece u najtežim trenucima. Sada mi i djeca oboljela od raka stojimo uz njega, bodrimo ga u ovim danima kada su izgleda svi zaboravili njegove kvalitete, ljudsku veličinu. Ovo je vrijeme kada svi možemo pokazati svoju ljudskost i ne posezati za osudom i teškim riječima tako olako.

Dragi naš Miraleme, čuvaj se. Mi smo uz tebe. Vole te tvoji mali i veliki heroji najviše - napisano je u poruci.

Podsjećanja radi, Pjanić je protiv Finske (1:3) odigrao utakmicu ispod svog nivoa, nakon čega je krenuo "linč". Nepošteno, čini se da se sva kola lome o leđa "desetke" naše reprezentacije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.