DINAMO ZAGREB

Gojak i Menalo dobivaju novog trenera

Slovenci tvrde da je upravo Dinamo razlog zašto Kek oklijeva s produženjem selektorskog ugovora

Gojak je u zadnjoj utakmici protiv Ukrajine bio starter. NSBiH

Piše: G. Š.

19.11.2021

Bivši selektor naše reprezentacije Robert Prosinečki mogao bi, kako pišu slovenski mediji, preuzeti reprezentaciju Slovenija, ako Matjaž Kek ne potpiše novi ugovor s Nogometnim savezom Slovenije. 

Kek je, navodno, blizu produženja ugovora, no on još nije potpisan, a prema kuloarima koji kolaju oko zagrebačkog Dinama naših Amara Gojaka i Luke Menala, prvak Hrvatske iz 2017. s Rijekom je blizu klupe maksimirskog kluba.

Slovenci tvrde da je upravo Dinamo razlog zašto Kek oklijeva s produženjem selektorskog ugovora, jer čeka rezime dvoboja protiv Osijeka i Genka koji bi mogli odlučiti o sudbini šefa stručnog štaba Modrih Damira Krznara. Klub iz Maksimira, podsjetimo, Keka je pokušao dovesti prije godinu i po, nakon što je Nenad Bjelica napustio klub...

Prosinečki je za slovenske medije komentirao kako nije razgovarao s čelnim ljudima Nogometnog saveza Slovenije, a vijest oko njegovog preuzimanja Slovenije je, tvrde Slovenci, puštena u javnost kako bi se Keka pritisnulo s potpisivanjem novog ugovora...

Dinamo u subotu na Maksimiru dočekuje Osijek i možda će se, ako Plavi ne pobijede, nakon te utakmice početi malo razjašnjavati ova 'sapunica'.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.