PREMIJERŠIP

Englezi tvrde: Poketino je nesretan u Parizu, Junajted treba samo da ga nazove

Poketino živi u hotelu dok mu je porodica u Londonu. Frustriran je jer trenira svlačionicu punu egotripera, piše Daily Mail

Poketino ima probleme u svlačionici PSG-a. AFP

M. K.

22.11.2021

Dok se čeka novo ime na klupi Mančester junajteda, spominju se razna imena koja bi mogla preuzeti ovaj tim koji se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi.

S Junajtedom se povezuju čak i treneri koji su trenutno pod ugovorom s drugim klubom, a najzvučnije je svakako trenutni trener PSG-a Maurisio Poketino (Mauricio Pochettino), kojeg je engleski Daily Mail istaknuo kao glavnog kandidata.

"Otkrivamo: Maurisio Poketino spreman je odmah dati otkaz u PSG-u kako bi preuzeo Mančester. Bivši trener Totenhema nesretan je u Parizu, a porodica mu i dalje živi u Londonu", stoji u vrlo dugom naslovu teksta ovog engleskog medija.

Dalje se navodi kako "Poketino živi u hotelu dok mu je porodica u Londonu. Frustriran je jer trenira svlačionicu punu egotripera. Odmah bi se javio da ga Junajted nazove", stoji u tekstu.

Šta će biti od svega pokazat će vrijeme, ali je činjenica da Poketina u PSG-u zaista ima probleme koje Englezi navode, te nerijetko dolazi i u sukob s nekima od zvijezda tima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.