PSG PORAŽEN NA ETIHADU

Van der Vart u čudu: Kako Mesija nije stid saigrača? Pogledajte Ronalda...

Mesi se šeta po terenu. Pomislim u sebi, kako te nije sram? Hodaš u krug i svi te prolaze, kaže Nizozemac u analizi meča

Van der Vart šokiran igrama Mesija. Agencije

M. K.

25.11.2021

Mančester siti imao je minus od jednog gola nakon pogotka Kilijana Mbapea (Kylian Mbappe) u duelu Lige prvaka protiv PSG-a, a onda su "Građani" preko Rahima Sterlinga (Raheem Sterling) i Gabrijela Hesusa (Jesus) preokrenuli na 2:1 i slavili pobjedu.

Ni sjajan trio u napadu, Mbape, Nejmar (Neymar) i Mesi (Messi) nisu pomogli Parižanima da izbjegnu poraz, a utakmicu je za engleske medije komentarisao i bivši nizozemski reprezentativac, Rafael van der Vart (Vaart), koje je imao šta prigovoriti na igru gostiju, pogotovo na igru najveće zvijezde Parižana, Lionela Mesija.

Mesi se šeta po terenu. Pomislim u sebi, kako te nije sram? Nije li ga sram saigrača? Hodaš u krug i svi te prolaze. Počinjem se živcirati oko toga. Počelo je to još kod Ronalda Kuman (Koemana), kao da mu se ne da raditi, a to nije normalno za takvog igrača, pitao se Van der Vart.

Potom je Argentinca uporedio s Portugalcem Kristijanom Ronaldom (Cristiano). 

- Pogledajte Ronalda. Znam da su to dva potpuno drugačija igrača, ali Ronaldo se bori i želi podići tim na novi, viši, nivo, rekao je Nizozemac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.