DOKUMENTARNI FILM

Amazonov film o Juventusu: Nedved želio razbiti glave igračima, Ronaldo plakao poslije porta

Amazonov film o Juventusu "All of Nothing: Juventus" krenuo je s emitiranjem. To je dokumentarac koji prati torinski klub kroz neuspješnu sezonu 2020/2021

Anjeli, Ronaldo i Nedved. TWITTER

E. Ć.

25.11.2021

Amazonov film o Juventusu "All of Nothing: Juventus" krenuo je s emitiranjem. To je dokumentarac koji prati torinski klub kroz neuspješnu sezonu 2020/2021.

Sezona u kojoj je Juventusov niz od devet uzastopnih titula zaustavljen, imala je šta prikazati u dokumentarcu, ali u vidu svađa i prepirki u svlačionici. 

U jednom od verbalnih sukoba koji je snimljen akteri su bili Kristijano Ronaldo (Cristiano) i Huan Kvadrado (Juan Cuadrado). Sve se desilo na poluvremenu utakmice protiv Porta kada je "Stara dama" bila u zaostatku 0:1, a i prvi meč su izgubili sa 2:1.

"Bjankonerima" je prijetilo ispadanje, a Ronaldo je u svlačionici inzistirao da svi moraju napornije raditi. Tada mu se Kvadrado usprotivio, rekavši kako on mora biti taj primjer ekipi. Kasnije je uslijedio Pirlov razgovor, a nakon utakmice i ispadanja Juventusa iz Lige prvaka, Ronaldo je snimljen kako plače u svlačionici.

Ispade je imao i Pavel Nedved. Direktor Juventusa je bio ljut nakon poraza od Beneventa, a snimljen je kako govori o aroganciji igrača: 

- Trebalo bi im glave razbiti - rekao je Nedved, koji je krivio samo igrače za neuspjeh u prošloj sezoni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.