EVROPSKA TURNEJA

Sabrina Buljubašić bila gost Evertona i Lestera

Veliko zadovoljstvo je vratiti se u Ujedinjeno Kraljevstvo, istakla je Sabrina Buljubašić

Sabrina Buljubašić: Uspomene sa engleske fudbalske turneje. Društvene mreže

Piše: S. G.

27.11.2021

Bivša direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić, nakon italijanske fudbalske turneje, trenutno boravi u Engleskoj.

- Prošlo je nekoliko godina, ali je veliko zadovoljstvo vratiti se u Ujedinjeno Kraljevstvo, napisala Sabrina Buljubašić na društvenim mrežama, te istakla:


Posjetila prijatelje

- Bila sam počašćena što sam bila pozvana posjetiti prijatelje i moram im se zahvaliti na gostoprimstvu. Prošlo je nekoliko godina, ali bilo je sjajno ponovno vidjeti Gretara Rafna Steinssona u nogometnom klubu Everton, kao i posjetiti nogometni klub Leicester City, koji je slučajno igrao protiv naših dobrih prijatelja Legie Warszawa. Bila sam sretna što sam vidjela Jakuba Laskowskog prvi put...

Također imala je priliku upoznati, kako ističe, divnog i inspirativnog vlasnika Coventry Cityja Joy Seppalu, kao i predsjednika Tima Fishera kada je na derbi između Coventry Cityja i Birmingham Cityja pozvao Giles Williams.




Engleski čaj

- Budući da već nekoliko godina znam za "Brooke House", uvijek sam iznenađena koliko je zapravo jaka njihova akademija. Još jedna slučajnost bila je vidjeti Luísa Fernanda Pamplona Novaesa u Londonu. Konačno, ne mogu dovoljno zahvaliti Seanu Cottrellu na izdvojenom vremenu. Njegov rad u "LawInSportu" je neprocjenjiv za cijeli sportski svijet i uvijek je čast podržati taj pokret... Vidimo se opet uskoro. Kad mi počne nedostajati engleski čaj, pobrinut ću se da skočim preko Matt Fielda, zaključila je bivša direktorica FK Sarajevo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.