PREMIJERŠIP

Potvrđeno u pet do 12: Otkazana utakmica Mančester junajted - Brentford

Razlog je koronavirus, a Junajted spada u red ekipa koje su najteže pogođene virusom, pa je rukovodstvo lige donijelo očekivanu odluku

Ronaldo: Junajted uvezao tri ligaška trijumfa. twitter

E. Ćosić

14.12.2021

Premijer liga je samo pet minuta do ponoći, dan uoči zakazanog termina, otkazala utakmicu 17. kola engleske Premijer lige između Mančester junajteda i Brentforda. 

Razlog je koronavirus, a Junajted spada u red ekipa koje su najteže pogođene virusom, pa je rukovodstvo lige donijelo očekivanu odluku. 

"Crveni đavoli" su u subotu kao gosti savladali Norvič rezultatom 1:0, a problemi sa koronavirusom javili su se u nedjelju. Trening je odradio tio tima koji je imao negativne testove, a sutradan su fudbaleri ostali u trening centru kako bi se zaustavilo širenje virusa.

Utakmica se odgodila na zahtjev Junajteda, koji nije iznosio više detalja o zaraženim igračima. Termin utakmice će biti poznat naknadno.

- Mančester junajted žali znog neprijatnosti izazvanih Brentfordu i navijačima oba kluba - navodi se u saopćenju kluba sa Old Traforda.

Inače, ovo je druga utakmica koja se odgađa u Premijer ligi zbog koronavirusa, pošto je za vikend odgođen susret Brajtona i Totenhema. 

Večeras su na rasporedu dvije utakmice, a sastaju se Norvič i Aston Vila, odnosno Mančester siti i Lids. Trener Norviča Din Smit (Dean Smith) dočekuje svoj doskorašnji tim, a iako su gosti izabranici Stivena Džerarda (Steven Gerrard) su favoriti. 

Tako je Mozzart na pobjedu Aston Vile spremio kvotu 2.40, dok je trijumf Norviča vrijedan koeficijenta 3.30. U drugom meču večerašnjeg programa, Mančester siti je apsolutni favorit protiv Lidsa na svom terenu, pa je Mozzart za pobjedu "Građana" odredio koeficijent 1.15, dok je pobjeda Lidsa vrijedna kvote 18.0. Kompletnu ponudu pogledajte na "MozzartBet" sajtu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.