LIGA NACIJA

Radulović: Mislim da smo dobili grupu po mjeri

Sa Bosnom i Hercegovinom smo igrali u junu, bilo je 0:0. Kvalitetna reprezentacija, ali nije ispunila cilj u kvalifikacijama za Mundijal

G. Š.

Miodrag Radulović

Foto: Arhiva


Fudbalska reprezentacija Crne Gore u predstojećoj Ligi nacija igrat će sa reprezentacijama Bosne i Hercegovine, Finske i Rumunije.

- Mislim da smo dobili grupu po mjeri. Želimo da se takmičimo, da osvojimo što više bodova, ali primarno je da se dodatno homogenizujemo i da se spremimo za naredne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Sa Bosnom i Hercegovinom smo igrali u junu, bilo je 0:0. Kvalitetna reprezentacija, ali nije ispunila cilj u kvalifikacijama za Mundijal. Oni i Finci su bili u istoj grupi. BiH ih nije savladala u odlučujućoj utakmici, što govori kakvi su Finci. Opasni su dvojicom napadača, Pukijem i Pohjanpalom. Rumuni su jaki kao i uvijek, imali su solidne kvalifikacije za Mundijal. Svakako, najvažnije je da se dobro pripremimo za Ligu nacija, kazao je selektor Miodrag Radulović nakon žrijeba koji je, zajedno sa svojim stručnim štabom, gledao u društvu predstavnika medija.

Više o temi Miodrag Radulović

NA VRH

Podijeli članak na