SUPERLIGA TURSKE

Šehić, Hadžiahmetović, Rahmanović i Aničić danas dočekuju Miloševića: Domaćin favorit kladionica

Konjaspor je najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone i trenutno se nalazi na drugom mjestu sa 30 osvojenih bodove. S druge strane, Antalija je na 13. mjestu, ali je u zadnjem kolu pobijedila prvoplasirani Trabzonspor

Rahmanović: Vratio se u reprezentativnu formu. Arhiva

Piše: G. Š.

18.12.2021

U Superligi Turske danas su na programu su mečevi 17. kola u kojem Konjaspor naših Ibrahima Šehića, Amira Hadžiahmetovića, Amara Rahmanovića i Marina Aničića na svom terenu od 14 sati dočekuje Antaliju našeg Deni Milošević.

Konjaspor je najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone i trenutno se nalazi na drugom mjestu sa 30 osvojenih bodove. S druge strane, Antalija je na 13. mjestu, ali je u zadnjem kolu pobijedila prvoplasirani Trabzonspor.

Turski mediji najavljuju da će Šehić, Hadžiahmetović i Rahmanović igrati od prve minute, a očekuje se da će i Milošević biti starter.

Tim iz Konje ove sezone još nema poraza na svom terenu. Šehić, Hadžiahmetović, Rahmanović i saigrači imaju skor od pet pobjeda, tri remija uz gol razliku 15:6, dok je Antalija ostvarila samo jednu pobjedu na gostovanjima, uz dva poraza i četiri remija (gol razlika 5:12).

Domaći u ovaj duel ulaze bez Ulguna, dok će Antaliji nedostajati Akjol (Akyol), Alpsoy (Alpsoy) i Kriveli (Crivelli).

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 2.10. Pogledaj sve kvote na Mozzart Bet siteu i odigraj online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.