PREMIER LIGA

Može li Arsenal danas zaustaviti Siti: "Tobdžije" su se u posljednja dva kola lako obračunale sa Lidsom i Norvičem

Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote sa Ostrva koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. To su dvojke na Mančester siti i Vest Hem, odnosno jedinica na Roteram

Siti je veliki favorit u Londonu. Arhiva

Piše: G. Š.

1.1.2022

Prvi dan u novoj godini - u fudbalu, tradicionalno obilježavaju Englezi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote sa Ostrva koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. To su dvojke na Mančester siti i Vest Hem, odnosno jedinica na Roteram.

Arsenal se prošle sezone nije plasirao u evropsko takmičenje, što je bio potpuni fijasko za tim sa takvim potencijalom. Početak nove sezone u engleskoj Premijer ligi donio je nadu u najbolje. Poslije 19. kola izabranici Mikela Artete ostvarili su 11 pobjeda i dva remija, i sa 35 bodova drže četvrto mjesto na tabeli. "Tobdžije" su se u posljednja dva kola lako obračunale sa Lidsom (4:1) i Norvičem (5:0), a danas ih očekuje najteži zadatak, jer im u goste dolazi lider Mančester siti. 

"Građani" rupše sve pred sobom, pošto su poslije 20 mečeva zabilježili 16 pobjeda i dva neriješena ishoda. Sa 50 bodova igrači Pepa Gvardiole (Guardiola) su osam koraka udaljeni od drugoplasiranog Čelzija.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 5.50. Pogledaj sve kvote na Mozzart Bet siteu i odigraj online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.