Superliga Srbije

Bh. reprezentativac ostaje bez trenera na kraju sezone

Klub će napustiti nakon skoro dvije sezone

I. Ćosić

Saničanin: Član Partizana od prošle sezone

Foto: ARHIV


Trener Partizana Aleksandar Stanojević će na kraju sezone napustiti klupu crno-bijelih, bez obzira da li će sezona biti uspješna. Tako će naš reprezentativac Siniša Saničanin ostati bez trenera.

Klub napušta nakon skoro dvije sezone

Zbog prevelike potrošnje u obavljanju trenerskih obaveza, Stanojević će napustiti klub nakon skoro dvije sezone, što se dalo naslutiti i poslije nekoliko izjava samog Stanojevića koje su asocirale na ovakav scenario.

- Nikad iz Partizana neću otići zbog ponude drugog kluba. Mogu samo zbog neuspjeha, emocije ili potrošnje, rekao je Stanojević.

Stanojević ne želi da se upušta u pregovore oko novog ugovora, a informacija je potvrđena za "Mozzartsport" iz izvora samog kluba. 

Dobri rezultati ga ne zadržavaju u Humskoj

Čelni ljudi kluba su ranije govorili da im je prioritet zadržati ga u Humskoj, zbog njegove posvećenosti, energičnosti, brige o svakom pojedincu, ali na kraju kako stvari stoje, od toga neće biti ništa.

Podsjećamo, trener Partizana je trenutno lider u Superligi Srbije, s pet više bodova od Crvene zvezde. Ekipa je osigurala i učešće u proljetnoj fazi Konferencijske lige. 

NA VRH

Podijeli članak na