TUŽNA VIJEST

Preminuo Elvis Terzić Terza

Prethodnih dana Terzić je vodio veliku borbu sa koronavirusom

Terzić je bio zaražen koronavirusom. Facebook

M. K.

10.1.2022

Nekadašnji član FK Famos, Elvis Terzić Terza, preminuo je jutros, a ovu tužnu vijest saopštili su iz sarajevskog niželigaša.

- Sa dubokom žalošću obavještavamo prijatelje kluba da je naš Elvis Terzić Terza izgubio borbu na ovom svijetu. Ispred kolektiva FK Famos porodici želimo mnogo snage i sabura u ovim teškim momentima. Da našem Terzi dragi Allah dž.š. podari lijep Džennet i vječni rahmet njegovoj plemenitoj duši. Vrijeme i datum dženaze bit će objavljeno naknadno, navodi se u saopštenju.

Prethodnih dana Terzić je vodio veliku borbu sa koronavirusom, u jednom momentu su pristizale obećavajuće vijesti o njegovom stanju.  Podsjećamo, Terzić je nedavno u kritičnom stanju prebačen na liječenje u Tursku. Njemu se život promijenio nakon što je prebolio koronavirus, koji je ostavio traga na njemu. Ljekari nisu bili u mogućnosti odrediti tačnu dijagnozu. 

U pomoć Terzi pritekao je i nekadašnji kapiten "Zmajeva" Emir Spahić koji je pokrenuo akciju prikupljanja novca, ali Elvis je na kraju, na žalost, izgubio ovu životnu bitku.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.