TUŽNA VIJEST

Preminuo Elvis Terzić Terza

Prethodnih dana Terzić je vodio veliku borbu sa koronavirusom

M. K.

Terzić je bio zaražen koronavirusom

Foto: Facebook


Nekadašnji član FK Famos, Elvis Terzić Terza, preminuo je jutros, a ovu tužnu vijest saopštili su iz sarajevskog niželigaša.

- Sa dubokom žalošću obavještavamo prijatelje kluba da je naš Elvis Terzić Terza izgubio borbu na ovom svijetu. Ispred kolektiva FK Famos porodici želimo mnogo snage i sabura u ovim teškim momentima. Da našem Terzi dragi Allah dž.š. podari lijep Džennet i vječni rahmet njegovoj plemenitoj duši. Vrijeme i datum dženaze bit će objavljeno naknadno, navodi se u saopštenju.

Prethodnih dana Terzić je vodio veliku borbu sa koronavirusom, u jednom momentu su pristizale obećavajuće vijesti o njegovom stanju.  Podsjećamo, Terzić je nedavno u kritičnom stanju prebačen na liječenje u Tursku. Njemu se život promijenio nakon što je prebolio koronavirus, koji je ostavio traga na njemu. Ljekari nisu bili u mogućnosti odrediti tačnu dijagnozu. 

U pomoć Terzi pritekao je i nekadašnji kapiten "Zmajeva" Emir Spahić koji je pokrenuo akciju prikupljanja novca, ali Elvis je na kraju, na žalost, izgubio ovu životnu bitku.

NA VRH

Podijeli članak na