PRIJELAZNI ROK

Jure Obšivač nastavlja karijeru u Uzbekistanu

Standardni igrač u ekipi Jure Ivankovića i stub širokobriješke odbrane, koji je nastupio u svih 19 premijerligaških utakmica ove sezone, nakon obavljenog liječničkog pregleda potpisao je jednogodišnji ugovor

G. Š.

Jure Obšivač

Foto: NK Široki Brijeg


Iz NK Široki Brijeg su potvrdili da je iskusni i pouzdani defanzivac Jure Obšivač u zimskoj pauzi napustio Pecaru, te da će karijeru  nastaviti u uzbekistanskoj Super ligi, odnosno Sogdianu. 

Potpisao jednogodišnji ugovor

Standardni igrač u ekipi Jure Ivankovića i stub širokobriješke odbrane, koji je nastupio u svih 19 premijerligaških utakmica ove sezone, nakon obavljenog liječničkog pregleda potpisao je jednogodišnji ugovor s Sogdiana.

- Izuzetna mi je čast što sam proveo lijepih godinu i po u jednom od najboljih klubova u Premijer ligi BiH. Želio bih se zahvaliti stručnom štabu, igračima i svim ljudima u klubu s kojima sam proveo ovo vrijeme. Ipak, posebno se želim zahvaliti navijačima na sjajnoj podršci koju su nam pružali sve ovo vrijeme. Isto tako, klubu želim svu sreću u daljnjem nastavku prvenstva, a ja i dalje ostajem njihov najveći navijač, poručio je Obšivač.

Podsjećamo, Obšivač je član Plavo-bijelih postao u ljeto 2020. nakon kratke kineske epizode.

Veliki pozitivac, marljivi radnik

Za Široki Brijeg nastupio je ukupno 43 puta i postigao jedan gol i to u pobjedi protiv FK Radnik Bijeljina (0:2) u posljednjem kolu prošle sezone, kada je ovjerena nova evropska viza.

- Na kraju, uz neizmjerne zahvale na svemu učinjenom u Širokom Brijegu, želimo istaknuti kako je Jure primjer igrača kojega svaki trener želi vidjeti u svojoj ekipi. Veliki pozitivac, marljivi radnik i neizmjerna podrška mlađim saigračima. Jura, sretno i doviđenja, saopćeno je iz NK Široki Brijeg. 

NA VRH

Podijeli članak na