OLIMPIK MARSEJ

Sead Kolašinac govorio za klupsku TV: Dugo smo pričali, Marsej igra onako kako ja volim

Pratim gotovo se lige u Evropi, a samim tim i Ligu 1 koja je teška i u svakoj utakmici se mora dati 100 posto od sebe, kaže naš bek

Kolašinac u obilasku stadiona. Printscreen

M. K.

19.1.2022

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac jučer je potpisao za Olimpik iz Marseja, a stigao je obaviti i svoj prvi intervju za zvanični Youtube kanal kluba.

Poznaje neke igrače

Kaže kako je dugo bio u kontaktu s klubom.

- Obavio sam lijepe razgovore sa mnogim ljudima u klubu. Ponosan sam i sretan što sam ovdje. Moj cilj je da napredujem iz dana u dan, prvo ja kao igrač i onda svi mi kao ekipa. Najvažnije je da se ide od utakmice do utakmice i da se proba ostvariti što je moguće više pobjeda. Pričao sam s trenerom, ali i s nekim igračima koje poznajem, rekao je naš lijevi bočni fudbaler.

Prati ligu

Bh. fudbaler otkrio je da je i prije pratio nastupe ekipe s Velodroma. 

- Da budem iskren, gledao sam utakmice Marseja i prije nego što sam saznao da su u klubu zainteresovani za mene. Pratio sam nastupe Genduzija (Guendouzi) i Harita. Sviđa mi se kako ekipa igra i to je način igre koju ja volim, rekao je Kolašinac.

Kaže kako prati francusku Ligu 1.

- Pratim gotovo se lige u Evropi, a samim tim i Ligu 1 koja je teška i u svakoj utakmici se mora dati 100 posto od sebe. Ja ću dati sve od sebe i nadam se ćemo se zajedno radovati, rekao je Sead Kolašinac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.