PREMIJER LIGA

Arsenal navodno vodi u utrci za Vlahovića, reagovao Konte

Fiorentina je volja da ga proda 18 mjeseci prije isteka ugovora kako bi zaradila na kvalitetnom napadaču, dok se Vlahoviću ipak ne žuri

Dušan Vlahović i Antonio Conte. AVAZ

I. Ć.

20.1.2022

Arsenal pokušava sve da u svojim redovima dovede Dušana Vlahovića, a zainteresovanje za srbijanskog fudbalera je pokazao i Totenhem. 

Ekipa sa Emiratesa je prema pisanji ostrvskih medija spremio ponudu koja bi uključivala Lukasa Toreiru (Lucas Torreira) uz 60 miliona eura. 

Fiorentina je voljna da ga proda 18 mjeseci prije isteka ugovora kako bi zaradila, dok se Vlahoviću ipak ne žuri. Srbin želi ostati u klubu do ljeta ili ipak da ostane u Italiji, u Juventusu ili Interu.

Trenera Totenhema Antonija Kontea (Conte) su pitali da li ga plaši da bi Arsenal mogao da bude jači za Dušana Vlahovića u nastavku sezone.

- Znate, ne volim da pričam o igračima drugih klubova. Također, ako su drugi klubovi zainteresovani za te igrače, ne zanima nas, mi imamo da rješavamo svoje probleme. Moramo da se koncentrišemo na sebe, to je najbolji način da se ide naprijed", rekao je Konte. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.