MILANSKI DERBI

Italijanski mediji: Džeko starter protiv "Rosonera", Inzagi u dilemi oko drugog napadača

Portal Siempreinter.com piše da je Edin Džeko u pauzi trenirao sa ekipom i osjeća se odlično, te je gotovo sigurno da će početi meč

Džeko skoro siguran u napadu u subotu. Agencije

M. K.

2.2.2022

U subotu će jedna utakmica biti u centru pažnje kada je evropski fudbal u pitanju, pogotovo kad se radi o navijačima u BiH.

Na "Đuzepe Meaci" veliki gradski derbi odigrat će Inter i Milan naših Edina Džeke odnosno Radeta Krunića

Duel dvije ekipe koje se bore za naslov prvaka Italije sigurno će donijeti dobru utakmicu kakve uvijek i jesu kad se sastanu ova dva kluba, a ono što nas najviše zanima svakako su najave sastava.

I dok se to ne može reći za Radeta Krunića, koji svoje mečeve često počinje s klupe u Milanu, kod "Dijamanta" je situacija drugačija.

Naime, italijanski mediji pišu kako je Simone Inzagi (Inzaghi) već odlučio da u vrhu napada zaigra Edin Džeko, dok se još dvoumi oko drugog napadača, odnosno između Lautara Martineza i Aleksisa Sančeza (Sanchez) koji se vraćaju sa svojih reprezentativnih avantura u Južnoj Americi.

U međuvremenu, portal Siempreinter.com piše "da je Džeko je u pauzi trenirao sa ekipom i osjeća se odlično, te je gotovo sigurno da će početi meč, dok će nedavno pojačanje, Felipe Kaisedo (Caicedo) također biti u sastavu".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.