LEGENDE

Ćiro Blažević: Od jutros primam čestitke za sutrašnji rođendan

Nakon sarajevske i zagrebačke, vrijeme je za televizijsku premijeru filma: "Ćiro Blažević, nikad ispričana priča"

Topalbećirević i Blažević: Sutra televizijsku premijeru filma "Ćiro Blažević, nikad ispričana priča". Društvene mreže

Piše: G. Š.

9.2.2022

Proslavljeni nogometni stručnjak, karizmatični Travničanin Miroslav Ćiro Blažević, sutra će napuniti 87 godina.

- Prijatelji moji, od jutra primam čestitke za rođendan i zahvalan sam vam svima na tome. Iskreno ste me obradovali! Čestitam i ja vama koji ste ispravno dokučili da sam se rodio na današnji dan, a ne sutrašnji kako je to svugdje zapisano jer se mom Mati (otac - op.a.) nije previše žurilo da ode prijaviti moje rođenje. Otišao je tek idući dan i tako je 10. februar postao službeni datum iako ja znam da je to ovaj današnji. Slaviti neću niti jedan jer to nitko u mojim godinama ne slavi, ali čestitke ću primati oba dana jer za lijepe želje nikada nije ni rano, ni kasno, napisao je na svom Facebook profilu legendarni Ćiro.

Nakon sarajevske i zagrebačke, vrijeme je za televizijsku premijeru filma: "Ćiro Blažević, nikad ispričana priča". Dokumentarac će premijerno biti prikazan u četvrtak - 10. februara od 18 sati na Sport Klubu 1. 

- Datum nije slučajno izabran, na ovaj dan prije 87 godina, u Travniku je rođen trener svih trenera, popularni Ćiro, konstatuje Sabahudin Baho Topalbećirević, autor dokumentarca o treneru svih trenera.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.