UŽARENA ATMOSFERA

Navijači Osijeka priredili spektakularan doček za novo pojačanje

Kristijan Lovrić stigao u Gradski vrt

Lovrić ostao zatečen atmosferom. PRINTSCREEN

A. V.

16.2.2022

Osijek je posljednjeg dana prijelaznog roka doveo krilnog napadača Gorice Kristijana Lovrića (26), kojem su navijači "bijelo-plavih" ispod zapadne tribine Gradskog vrta priredili sjajan doček.

Okupio se veliki broj navijača koji su oduševljeno pozdravili našeg novog igrača. Zapaljene su bengalske, orila se pjesma osječkim stadionom, a Lovrić je ostao zatečen atmosferom i nije mogao, niti želio prikriti uzbuđenje i radost.

- Šta reći, još uvijek sam u nekakvom šoku i ne mogu vjerovati da se ovo danas dogodilo! Kada sam dolazio pričalo se da bi nešto moglo biti na stadionu, ali ovo ni u najluđim i najljepšim snovima nisam mogao zamišljati. Hvala svim ljudima koji su me dočekali, svima u NK Osijek, gospodinu Bjelici koji mi je osigurao da dođem ovdje, predsjedniku, ljudima u medijskom timu, marketingu. Ne da sam se naježio, nego ne znam ni kako ću zaspati od uzbuđenja! Teško će biti zaspati jer ovo je za mene sigurno najluđa noć u životu - izjavio je Lovrić.

Svjestan je Lovrić svih očekivanja koja su u Osijeku ovim činom "narasla do neba".

- Želim se zahvaliti sada već bivšem klubu Gorici jer su mi omogućili da sam došao ovdje. Veselim se s mojom suprugom Monikom koja mi je najveći oslonac, agentima, ujakom Robijem, svi su bili tu uz mene. Još sam pod dojmom svega, Osijek je sigurno barem stepenica više za mene u karijeri. Nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi u klubu i svih navijača i da će sve biti u najboljem redu - dodao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.