SERIJA A

Pioli prvi put u karijeri pobijedio Spaletija: Inter je i dalje favorit

Naš veznjak Rade Krunić igrao je od 68. minute kada je zamijenio Tonalija

Stefano Pioli. Arhiva

G. Š.

7.3.2022

Stefano Pioli sinoć je prvi putu karijeri uspio pobijediti Lucijana Spaletija (Luciano Spalletti). Naime, njegov Milan je u derbiju 28. kola Serije A slavio u gostima kod Napolija 1:0 i tako se vratio na vrh tabele. U prethodnih 11 međusobnih susreta protiv ekipe koje je vodio Spaleti Pioli je izvukao samo tri remija, uz čak osam poraza.

- Ovo su važna tri boda. Pobijedili smo jaku ekipu koja nam je stvorila puno problema. Morali smo raditi jako naporno bez lopte i na kraju zaslužili ovu pobjedu. Pokušali smo biti agresivni, a Tomori i Kalulu su bili jako dobri u zaustavljanju Osimhena rekao je Pioli.

Zanimljiv podatak je da je Milan u direktnim okršajima s rivalima iz Topa 7 osvojio više bodova nego protiv sedam posljednjeplasiranih na tabeli.

-To je nešto u čemu se apsolutno moramo popraviti jer nam je ostalo još malo derbija izuzev onih protiv Lacija i Atalante. Istina je da nismo dominirali u tim utakmicama kako smo trebali, ali pokazali smo da znamo učiti iz svojih grešaka, dodao je Pioli.

Na pitanje ko je favorit za 'skudeto', Pioli je odgovorio:

- Inter je i dalje favorit jer su branitelji naslova i imaju utakmicu manje. Jaka su ekipa koja zna kako pobjeđivati, zaključio je šef struje Milana, a prenosi SN.

Naš veznjak Rade Krunić igrao je od 68. minute kada je zamijenio Tonalija.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.