SLUČAJ SUBOTICA

Crvena zvezda: Pljačka u Subotici, Dragan Stojković režira otimanje titule

Partizan je iz nepostojećeg penala poslije poziva iz VAR sobe pobijedio i nezasluženo uzeo tri boda, tvrde iz Zvezde

Sudija Lazar Lukić analizira spornu situaciju. Starsport

G. Š.

7.3.2022

Iz Crvene zvezde oglasili su se samo nekoliko minuta nakon što je završen Partizanov meč sa Spartakom, nezadovoljni epilogom okršaja u Subotici, odnosno penalom dosuđenim za Partizan u samom finišu utakmice. Odluku sudije Lazara Lukića poslije gledanja snimka iz VAR sobe nazivaju pljačkom. I ne samo to, crveno-bijeli tvrde da im je sudija Lukić oteo i titulu iz 2017. godine u onom već čuvenom meču sa Voždovcem. A krivca za sve to vide u selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju (bivši igrač Zvezde)?!


Slučaj Voždovac

- Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala poslije poziva iz VAR sobe pobijedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podsjeća na 2017. kada nam je u režiji istog ovog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu. Samo je tada režiser bio tadašnji predsjednik Slaviša Kokeza, a danas je to neformalni predsjednik saveza Dragan Stojković, decidni su u Zvezdi.

Nastavljaju tvrdnjom da je prvenstvo Srbije "potpuno neravnopravno", jer FSS navodno radi u skladu s vječitim rivalom.


Iživljavanje i otimanje

- Crvena zvezda neće dozvoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom i otima nam ono što zaslužujemo na terenu. Već dugo vremena upozoravamo na mutne radnje rukovodstva FSS i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Ima još mnogo da se igra i vidimo da nas čeka potpuno neravnopravno prvenstvo jer moramo da se borimo protiv udružene grupe koju sačinjavaju Partizan i FSS. Sram ih bilo i jedne i druge. Tražimo hitnu smjenu sudijske komisije i hitno raspisivanje izbora u FSS na svim nivoima - saopćeno je iz Crvene zvezde.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.