BOLONJA

Mihajlović brani golmana PSG-a: Svi ste grubi prema Donarumi, mislim i na Italijane, ali i na Francuze

To je samo jedna od onih situacija iz sive zone, kada sudija dobija slobodu da donese konačnu odluku, rekao je trener Bolonje

Siniša Mihajlović. Arhiva

G. Š.

13.3.2022

Šef stručnog štaba Bolonje Siniša Mihajlović je u razgovoru sa novinarima stao u odbranu svog nekadašnjeg igrača Đanluiđija Donarume (Gianluigi Donnarumma).


Sporna situacija

- Ne znam za tu spornu situaciju na meču šta se desilo, da li je bio faul ili ne… - rekao je Mihajlović aludirajući na prvi gol u revanšu osmine finala Lige prvaka Real - PSG 3:1

- To je samo jedna od onih situacija iz sive zone, kada sudija dobija slobodu da donese konačnu odluku.

Donaruma je prošlog ljeta potpisao za PSG na nagovor svog menadžera Mina Rajole, na šta su navijači Milana burno reagovali, ali ni u francuskom klubu nisu zadovoljni njegovim odbranama.

- Mislim da ste svi grubi prema Donarumi, mislim i na vas Italijane, ali i na Francuze. Tjerate ga da pati za sve…, rekao je Mihajlović, a potom otkrio šta je savjetovao italijanskog golmana.


Dobar je dečko

- Razgovarao sam sa njim i savjetovao mu da ostane u Milanu. Međutim, on je odlučio da ode u PSG. Podsjetit ću vas na nešto što se gotovo već zaboravilo - da nije bilo Donarume, Italija ne bi osvojila Evropsko prvenstvo, jer je bio glavni igrač u reprezentaciji. I van terena je dobar dečko, zaključio je Mihajlović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.