LIGA 1

Pogledajte kako su navijači PSG-a izviždali Nejmara i Mesija

Sve je puklo u Parizu, ispadanje od Real Madrida je poljuljalo temelje kluba, a uragan kritika sručio se na trenera Maurisija Poketina (Mauricio Pochettino), Nejmara (Neymar), predsjednika Nasera Al-Kelaifija (Nasser Al-Khelaifi), Mesija

Mesi i Nejmar. Arhiva

G. Š.

13.3.2022

Od Zlatne lopte do horskih zvižduka s tribina i to od strane „njegovih“ navijača! Tako nešto Lionel Mesi (Messi) nikada do sada nije doživio. Sve je puklo u Parizu, ispadanje od Real Madrida je poljuljalo temelje kluba, a uragan kritika sručio se na trenera Maurisija Poketina (Mauricio Pochettino), Nejmara (Neymar), predsjednika Nasera Al-Kelaifija (Nasser Al-Khelaifi), a poslije njih i Mesija. Navijači su u svom proglasu tražili smjenu prvog čovjeka kluba.

Alii, na današnjem meču protiv Bordoa našeg Anela Ahmedhodžića na Parku prinčeva na najvećem udaru su bili Nejmar i Mesi. Tokom zagrijavanja, kada je zvanični spiker čitao sastav, njih dvojica su dobili najveće zvižduke. Tu nije bio kraj, jer ih je takva „muzika“ pratila tokom cijelog prvog poluvremena, kada god su dodirnuli loptu.

Iako je jučer objavljeno kako Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) odlazi u Real Madrid na kraju sezone, on je jedini dobio ovacije na otvorenoj sceni. On je svoj dio posla protiv Reala uradio i u prvom meču i u revnašu. Na kraju, doneo je PSG-u vodstvo i danas protiv Bordoa.

Šta će biti sutra u taboru PSG-a teško je procijeniti, jer vijesti iz „pouzdanih izvora“ pretiču jedna drugu. Ali, fitilj strpljenja za Nejmara i Mesija je očigledno već izgorio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.