NEĆE SUDITI

Engleski fudbalski sudija Majk Din odlazi u penziju

Naveliko se već bilo šuškalo i da će se Din povući još prošle sezone

Sudac Majk Din. PRINTSCREEN

A. O.

22.3.2022

Prema pisanju engleskih medija po završetku aktualne sezone u mirovinu će otići jedan od najprepoznatljivijih sudaca u Premier ligi Majk Din (Mike Dean) (53).

Majk Din, čovjek koji je odsudio rekordne 554 utakmice u Premier ligi i podijelio najviše žutih i crvenih kartona u toj ligi, na kraju ove sezone objesit će zviždaljku o klin.

Tako barem navode mediji na Otoku pozivajući se na vrlo pouzdane izvore koji im uz to govore i kako Dean radi na tome da u skoroj budućnosti postane VAR sudac.

Naveliko se već bilo šuškalo i da će se Din povući još prošle sezone, pa se predomislio, vjerojatno i pod utjecajem nadležnih koji su htjeli imati jednog takvog iskusnijeg čovjeka u timu. No, ovaj put čini se neće biti obrata.

Otkako je debitirao u Premier ligi 2000. godine, Majk Dean plijenio je pažnju neposrednom i originalnom komunikacijom s igračima, kao i unikatnim, nerijetko dramatičnim gestikulacijama i govorom tijela. Voljeli ga ili ne, ne može mu se poreći karizma zbog koje je s vremenom postao i vrlo popularna figura među navijačima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.