REPREZENTACIJA BIH

Kovačević: Drago mi je što sam ponovo tu

Na meni je da se i dalje dokazujem i iskoristim ovo vrijeme, poručio golman Rakova

Kovačević: U obje ove utakmice idemo na pobjedu. N/FS BiH

A. V. / Fena

22.3.2022

Prvi golman poljskog Rakova, Banjalučanin Vladan Kovačević, izrazio je zadovoljstvo što je dobio poziv u reprezentaciju BiH.

- Jučer je protekao prvi trening, koji je, naravno, bio nešto lakši jer smo svi imali utakmice za vikend. Drago mi je što sam ponovo tu. Veoma sam sretan i na meni je da se i dalje dokazujem i iskoristim ovo vrijeme, da se što bolje predstavim i u budućnosti pomognem ovoj reprezentaciji koliko god to budem mogao - istakao je Kovačević.

Istakao je kako je u dobroj formi, te da brani za trenutno drugoplasirani tim poljske lige.

-Tu sam, sada, i sretan sam zbog toga. Nadam se da će u budućnosti biti još bolje i da ću moći da pomognem reprezentaciji, koliko god budem mogao. Mi u obje ove utakmice idemo na pobjedu, a mislim da ćemo se dobro spremiti te odigrati najkvalitetnije što možemo - kazao je Kovačević.

Golman turskog Goztepea Kenan Pirić i veznjak francuskog Strazbura Sanjin Prcić nisu došli te neće biti u konkurenciji za pomenute mečeve, a Petev će, umjesto pozvana 26 igrača, na raspolaganju imati 24 igrača. Prvotimac turskog Bešiktaša Miralem Pjanić nije ni pozvan na ovo okupljanje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.