GRBAVICA

Iz FK Željezničar pozvali navijače: Nek se čuju sve sirene kad mašina tvoja krene

Rok za dostavljanje idejnih rješenja je 30. april 2022. godine

Navijači su pokretačka i najveća snaga FK Željezničar i klub je omogućio svim svojim članovima i simpatizerima da osmisle, dizajniraju i pošalju svoj prijedlog zvanične maskote. FK Željezničar

Piše: G. Š.

1.4.2022

Iz FK Željezničar pozvali su sve navijače i simpatizere da ponude idejno rješenje i ime zvanične maskote kluba, a glavni motiv treba predstavljati željezničarski radnik ili mašinovođa.

- Navijači su pokretačka i najveća snaga FK Željezničar i klub je omogućio svim svojim članovima i simpatizerima da osmisle, dizajniraju i pošalju svoj prijedlog zvanične maskote. Maskota FK Željezničar treba predstavljati jedan od simbola kluba, temeljne osnivače – željezničarske radnike ili mašinovođe Plave lokomotive. Svoja idejna rješenja i ime možete dostaviti putem elektronske pošte na adresu: [email protected] ili putem pošte na adresu Zvornička 27., saopćeno je iz FK Željezničar.

Klub s Grbavice će formirati komisiju koju će sačinjavati stručnjaci iz historije kluba, dizajna i marketinga koja će odabrati najbolje rješenje. 

- Autor Željine maskote osvojit će vrijedne nagrade – potpisan dres FK Željezničar, sezonsku ulaznicu za narednu sezonu, artikle iz Šopa... Nakon odabira idejnog rješenja, klub će izraditi maskotu koja će krasiti naše tribine, uveseljavati i zabavljati naše najmlađe navijače na utakmicama i drugim klupskim događajima. Nek se čuju sve sirene kad mašina tvoja krene - ističu iz FK Željezničar


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.