PREMIJER LIGA BIH

Vasoski: Dobili smo prvu utakmicu u Trebinju, ali to ne znači da će biti lako

Leotar je ekipa koja zna da igra veoma dobro na domaćem terenu, istakao trener Sarajeva

Vasoski: Pristup će biti maksimalan. ARHIV

A. V.

1.4.2022

Nakon sjajne utakmice 23. kola u kojoj je FK Sarajevo na Koševu savladalo HŠK Posušje rezultatom 6:0, bordo tim putuje u Trebinje gdje u subotu, 2. aprila gostuje ekipi FK Leotar. 

Utakmica će biti odigrana na stadionu Police s početkom u 15:00 sati, a trener bordo tima Aleksandar Vasoski ističe da ima potpuno povjerenje u svoju ekipu pred ovu veoma važnu utakmicu.

- Leotar je ekipa koja zna da igra veoma dobro na domaćem terenu. Dobili smo tamo prvu utakmicu, međutim, to ne znači da će biti lako. Naš pristup će biti maksimalan. Osim Bagarića i Dupovca, koji su kažnjeni zbog kartona, svi igrači imaju pravo na nastup. Bit ćemo kompletni i nadam se dobrom rezultatu - kaže Vasoski.

Predstojeću utakmicu kratko je komentarisao i veznjak Rifet Kapić.

- Utakmica protiv Leotara u Trebinju bit će zahtjevna i teška. Znamo o kakvoj se ekipi radi, to smo već vidjeli. Siguran sam da, ako ekipa bude dala svoj maksimum kao kolektiv, rezultat neće izostati. Raduje me to što se iz utakmice u utakmicu dižemo, postajemo sve bolji i jedva čekamo da zaigramo u Trebinju - govori Kapić.

Glavni sudija utakmice FK Leotar – FK Sarajevo je Mirza Kazlagić (Cazin), a direktan prijenos možete pratiti na kanalu MOJA TV.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.