PARI SEN ŽERMEN

Poketino: Neću više da razgovaram o svojoj budućnosti u klubu

Stizali smo do sada do polufinala i finala, sve je to dio procesa koji zahtjeva vrijeme, rekao je trener PSG-a

Maursio Poketino. Arhiva

G. Š.

4.4.2022

Po dva gola postigli su Nejmar (Neymar) i Kilijan Mbape (Kylian Mbappe), a jedan je dodao Lionel Mesi (Messi) za pobjedu (5:1) Pari Sen Žermena protiv Lorijena, ali to nije bilo dovoljno da Maursio Poketino (Mauricio Pochettino) ne dobije zvižduke sa tribina. Glasno su navijači PSG-a izviždali trenera svog kluba u nedjelju, iako je pariški klub na najboljem putu da osvoji titulu.

Eliminacija iz Lige prvaka i sve češće povezivanje Poketina sa Mančester junajtedom ono su što nervira navijače tima sa Parka prinčeva. Nije prvi put morao Poketino govoriti na tu temu, ali kaže da je posljednji.

- Od ovog momenta više neću da razgovaram o svojoj budućnosti u klubu. Imam ugovor na još godinu i prije donošenja bilo kakve odluke moramo da analiziramo situaciju, rekao je Poketino, prenosi SK.

Argantinac je ponovo govorio i o ispadanju iz Lige prvaka.

- Stizali smo do sada do polufinala i finala, sve je to dio procesa koji zahtjeva vrijeme. Imate i timove poput Juventusa i Mančester sitija koji također žele da osvoje Ligu prvaka, ali ne mogu da dođu do onoga za šta rade, rekao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.