BARCELONA

Zašto je Rakitić ostao bez dresa i šorca na Nou Kampu

Bila je to prva Raketina utakmica na Kamp Nou otkako se publika vratila na španske stadione

Rakitić je navijačima poklonio i dres i šorc. AFP

G. Š.

4.4.2022

Navijači Barcelone nisu zaboravili sve ono što im je između 2014. i 2020. godine u njihovom najdražem dresu davao Ivan Rakitić. Bivši reprezentativac Hrvatske nosio je u tom razdoblju dres katalonskog diva, a na jučerašnjem derbiju u nekoliko je navrata pozdravljen ovacijama tribina, pišu SN.

Bila je to prva Raketina utakmica na Kamp Nou otkako se publika vratila na španske stadione, a čim se pojavio na terenu, još uoči samog početka susreta, osjetio je ljubav navijača Barcelone koji su glasno reagirali kada je pročitano njegovo ime. Rakitića je, spomenimo, u nedjelju srdačno dočekalo i nekoliko njegovih nekadašnjih saigrača poput Serhija Busketsa (Sergio Busquets) i Žordija  Albe (Jordi).

Sevilja je na kraju izgubila 1:0. Derbi u Barceloni obilježio je sjajan pogodak mladog Pedrija, ali događanja nakon posljednjeg sudijskog zvižduka pripala su hrvatskom veznjaku. Naime, navijači su Rakitiću skandirali i nakon utakmice, a on im se odužio tako što im je poklonio svoj dres i na kraju travnjak napustio samo u donjem vešu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.