HUMANITARNA AKCIJA

Lejla i Izet Hajrović obradovali djecu u travničkoj bolnici

Glavni tehničar JU Bolnica Travnik Ekrem Mrakić uručio je zahvalnicu bračnom paru Hajrović, kao i Jasmini Fajkić, čijim posredovanjem je Lejla i došla u ovu travničku zdravstvenu ustanovu.

Bračni par Hajrović je 2018. godine renovirao dječiji odjel travničke bolnice. Društvene mreže

Piše: G. Š.

7.4.2022

Lejla Hajrović, poznata influenserica i supruga fudbaleraIzeta Hajrovića, posjetila odjel pedijatrije u JU Bolnica Travnik, gdje je poklonima - igračkama i slatkišima, obradovala djecu koja se trenutno na liječenju.

Tom prilikom glavni tehničar JU Bolnica Travnik Ekrem Mrakić uručio je zahvalnicu bračnom paru Hajrović, kao i Jasmini Fajkić, čijim posredovanjem je Lejla i došla u ovu travničku zdravstvenu ustanovu.

Bračni par Hajrović, podsjetimo, 2018. godine je renovirao dječiji odjel travničke bolnice a njihova želja je da se u narednih godinu-dvije pokrene novi veliki projekt koji bi za cilj imao novo obnavljanje prostorija JU Bolnica Travnik.

Lejla je također posjetila i Humanitarno udruženje “Sreća za sve”, gdje je obadovala mnoštvo članova tog udruženja, a na svojim Instagram storyjima podijelila je nekoliko snimaka i fotografija pomenutih humanitarnih akcije, te istakla da joj je žao što njen suprug nije bio u mogućnosti doći u Travnik.

Do sada Lejla i Izet nisu javno objavljivali informacije o svom humanitarnom radu, ali ovaj puta Lejla je to uradila s cilju da potakne i druge da pomognu drugim.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.