KONFERENCIJSKA LIGA

Murinjo se poslije nove blamaže žalio na suđenje i plastični teren

Roma poražena od norveškog Bodo Glimta

Murinjo: Dosta problema. AGENCIJE

A. V.

8.4.2022

Trener Rome Žoze Murinjo (Jose Mourinho) kritizirao je suđenje poslije poraza njegove ekipe od 2:1 na gostovanju kod norveškog Bodo Glimta u prvom meču četvrtfinala Konferencijske lige.

- Razina suđenja je bila vrlo niska. Samo se nadam da ćemo imati normalnije suđenje u uzvratu - rekao je Murinjo.

Iako je Roma povela u Norveškoj primila je dva gola u drugom poluvremenu i tako drugi put ove sezone, u tri utakmice, izgubila od ovog norveškog sastava. Podsjetimo kako je u grupi ovog takmičenja Bodo na domaćem terenu ponizio Romu domaćim s 6:1, dok je utakmica na rimskom Olimpiku završila 2:2.

- U tom uzvratu u Rimu protiv Norvežana imali smo užasno suđenje. Bili smo zakinuti za dva nedosuđena jedanaesterca. I ovaj put, u četvrtak, suđenje opet nije bilo na razini. Prekidani smo u akcijama s izmišljenim zaleđima. No, dobro, mogu reći da smo favoriti u uzvratu, ali neke stvari ne smijemo ponavljati. Primjerice, prvi pogodak na ovom susretu. Pa, to je bilo uistinu smiješno - rekao je Murinjo aludirajući na početničku pogrešku svog golmana Ruija Patrisija (Patricio).

- Dosta sam problema vidio u ovom susretu. Prvo suđenje pa smiješno primljeni golovi, ali i taj plastični teren. Ali, zaključili smo ovu prvu utakmicu kako smo je zaključili. Čekamo uzvrat i jedino želimo polufinale - završio je Murinjo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.