UMIŠLJENE ZVIJEZDE

Dječak pokucao na prozor Lamborghinija, a reakcija stopera Barcelone bila je sramotna

Umtiti se, kao što to rade igrači Barce svaki dan, zaustavio sa svojim skupocjenim Lamborghinijem kako bi potpisao autograme

Ovakvoj reakciji igrača Barce dječak se nije nadao. Printscreen

M. K.

17.4.2022

O nadobudnosti fudbalskih zvijezda u današnje vrijeme moglo bi se pričati danima i sedmicama, a pogotovo o njihovim sedmičnim i mjesečnim platama koje su apsurdne i sramotne u modernom fudbalu, i koje su milionima poklonika najvažnije sporedne stvari na svijetu bukvalno ogadile ovu igru.

Sve su češći ispadi razmaženih fudbalera koji se često sukobljavaju s navijačima, koji ruku na srce znaju pretjerati, ali potez koji je uradio stoper Barcelone, Samjuel Umtiti (Samuel), prije današnjeg treninga Barcelone, svakako je primjer kako se ne bi smjeli ponašati članovi jednog takvog fudbalskog giganta.

Umtiti se, kao što to rade igrači Barce svaki dan, zaustavio sa svojim skupocjenim Lamborghinijem kako bi potpisao autograme i eventualno se slikao s navijačima.

U trenutku dok je Umtiti, koji inače nije previše omiljen na Kamp Nou, davao autogram navijaču kroz desni prozor svog Lamborghinija, na drugoj strani jedan dječak je kucao na prozor, a potom je Francuz pobijesnio, ušao u raspravo prvo sa samim sobom, a onda i s dječakom kojem je gestikulirao rukama kroz zatvoreni porozor, i zapitao se "zašto mu diraju autobmobil?". 

Ne treba posebno napominjati da Umtiti u svojoj garaži ima nekoliko bijesnih automobila među kojim je i pomenuti Lamborghini.

U Barcelonu je stigao 2016. i nikad se nije potpuno nametnuo, u čemu mu svakako u prilog nisu išle ni česte povrede.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.