REAGIRAO NA OBJAVU

Pjanić poslao podršku Ronaldu: Molitva i srce za bivšeg saigrača

Portugalcu i njegovoj izabranici preminulo dijete tokom poroda

Kristijano Ronaldo i Miralem Pjanić. Twitter

E. Ć.

19.4.2022

Vijest da je fudbaleru Mančester junajteda Kristijanu Ronaldu (Cristano Ronaldo) i njegovoj izabranici Georgini Rodrigez preminuo novorođeni sin rastužila je javnost.

Očekivali su blizance, a jedno dijete je preminulo tokom poroda. Ronaldo je dobio veliki broj poruka podrške i komentara na svojoj objavi u kojoj je obavijestio javnost o tragediji koja ih je zadesila.

- S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek - poručili su Ronaldo i Georgina.

Poruku podrške poslao je i bh. fudbaler Miralem Pjanić, koji je bivšem saigraču ostavio emoji molitve i srce. 

Osim Pjanića, reagirali su brojni sportisti poput Badr Harija, David De Hea (Gea), Diogo Dalot, Aleks Telješ (Alex Telles), Felipe Melo, Marko Asensio (Marco), Lukas Vaskez (Lucas Vasquez), Kevin Prince Boateng, Usain Bolt, Džejms Rodrigez (James Rodriguez), a reagirali su i iz Sportinga, Juventusa, Mančester junajteda i fudbalskog saveza Portugala.

Objava Ronalda na Instagramu i reakcija Pjanića. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.