LIVERPUL

Klop: Ovaj tim se lijepo prilagođava na promjene

Ne dešava se to tako često, neće se ni dešavati toliko često, rekao je menadžer "Redsa"

Jirgen Klop. Arhiva

G. Š.

20.4.2022

Liverpul se (ne)pita mnogo u borbi za titulu jer ima zaostatak za Mančester sitijem. Ipak, čini se da "Redsi" uživaju u svojim utakmicama, kao i njihov menadžer Jirgen Klop, a to se vidi kako proslavljaju pobjede pred navijačima na Enfildu. Liverpul je po drugi put ove sezone zabilježio ubjedljiv trijumf protiv Mančester junajteda. Poslije „petarde“ na „Old Trafordu“ u oktobru, opet je Liverpul dobio meč, a da nije primio gol. Ovoga puta je bilo 4:0.

- Ne dešava se to tako često, neće se ni dešavati toliko često, rekao je Klop i dodao:

- Nije to normalna situacija. Nisu u dobrom trenutku, imaju mnogo povreda. Kada je Pogba izašao igrali su u neuobičajnom sastavu u veznom redu. Teren može da ti bude baš velik kada imaš tako mnogo napadački orijentisanih igrača. Ne želiš da igraš sa Matićem i Brunom u sredini veznog reda. Nije to njihova prirodna pozicija.

Klop je pohvalio igru Tijaga Alkantare, a također mu se svidjelo zalaganje ekipe, odlučnost i riješenost da se daju golovi.

- Ovaj tim se lijepo prilagođava na promjene. Uči na terenu. Odličan fudbal smo igrali, pokazali smo želju od prve sekunde. Prvi gol je bio na čistu želju. Drugi gol je bio divan, akcija Sadija i Moa. Mogli smo da damo još golova. Dobar meč za sve kojima je Liverpul u srcu, zaključio je Klop, prenosi SK.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.