KUP ITALIJE

Pioli naprasno prekinuo intervju: Žalili su se samo na igranje rukom koje nije postojalo, ma dajte

Džeko je ušao u igru u 70. minuti, a Krunić tri minute kasnije

Stefano Pioli. Arhiva

G. Š.

20.4.2022

Inter našeg Edina Džeke sinoć su u gradskom derbiju s 3:0 srušili Milan našeg Radeta Krunića i tako izborili plasman u finale Kupa Italije. Argentinac Lautaro Martinez dva puta je zatresao mrežu, a među strijelce se upisao i Nijemac Robin Gosens koji je u 79. minuti zamijenio Ivana Perišića, a potom i tri minute kasnije zabio na asistenciju Marcela Brozovića.

Džeko je ušao u igru u 70. minuti, a Krunić tri minute kasnije.

- Sretni smo zbog pobjede, ali sada fokus prebacujemo na prvenstvo, rekao je Gosens za "Sky Sport" i dodao:


Inzagi: Odigrali su ovaj derbi inteligentno

- Moj pogodak? Sretan sam, naporno sam radio da se vratim na teren. Perišić je sjajan, a ja sam sretan s minutama koje dobivam. Jasno je da svi želimo što više igrati.

Zadovoljan predstavom svojih igrača bio je i Simeone Inzaghi.

- Bili su fantastični. Odigrali su ovaj derbi inteligentno, s taktikom i pogocima u pravim trenucima. Toliko smo htjeli pobjedu i ovo finale. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, poručio je italijanski strateg, prenosi SN.

S druge strane, sasvim očekivano, razočaranje na licu trenera Milana Stefana Piolija koji je u prvi plan bacio poništeni pogodak Ismaela Bennacera u 66. minuti pri rezultatu 2:0.

- Htjeli smo pobijediti, ali nismo uspjeli, rekao je Pioli:

- Jasno je da smo igrali protiv teškog suparnika, ali izvedbom nismo zaslužili poraz od 3:0. Inter je jednostavno zabio u pravim trenucima. Postigli su rani pogodak, mi smo potom imali svoje prilike, da je bilo 2-1... Bila bi to druga utakmica.


Pioli: Pogledajte samo Handanovićevu reakciju

Pioli se potom okrenuo poništenom pogotku zbog zaleđa Pierrea Kalulua.

- Pogledajte samo Handanovićevu reakciju. Nije se uopće žalio... Koji se to golman ne bi žalio nakon primljenog pogotka da mu je igrač zaista blokirao pogled. On, naime, nije uopće reagirao. Žalili su se samo na igranje rukom koje nije postojalo, ma dajte, bijesno je poručio Pioli i naprasno prekinuo intervju.

Inter će u finalu 11. maja u Rimu igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kojemu se sastaju Juventus i Fiorentina (večeras - prvi susret 1:0 za Juve).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.