HRVATSKI MEDIJI

Među potencijalnim nasljednicima Ante Čačića našlo se i ime legendarnog Vahe

Nakon što svoju epizodnu rolu do 30. juna u Dinamu odradi povratnik Ante Čačić, na modru klupu mogao bi se vratiti i veliki Vaha, pišu Hrvati

Mediji dosta pišu o statusu Halilhodžića u Maroku. Twitter

M. K.

21.4.2022

Na mjesto šefa stručnog štaba NK Dinamo do kraja sezone imenovan je Ante Čačić, dakle kao privremeno rješenje, a hrvatski mediji odmah su se dali u potragu za mogućim nasljednicima Čačića nakon što ovaj odradi svoju privremenu funkciju.

Sportske novosti donose imena poput već ranije spominjanog Sergeja Jakirovića, koji je sa Zrinjskim osvojio titulu, a među kandidatima je i Vahid Halilhodžić.

- Nakon što svoju epizodnu rolu do 30. juna u Dinamu odradi povratnik Ante Čačić, na modru klupu mogao bi se vratiti i veliki Vaha. S tim da postoji jedna caka. Dinamo i Vaha neće opet sjesti za isti stol ako 69-godišnji stručnjak ostane selektor Maroka, pišu tamošnji mediji pozivajući se na izvore iz Dinama.

Dakle, ako se do ljeta na bilo koji način okonča Vahina epizoda u Maroku koja traje od augusta 2019. godine, trener koji je Dinamo vodio kroz djelove 2010. i 2011. godine mogao bi se vratiti na Maksimir.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.