PREMIJER LIGA BIH

Mulalić: Kad primiš gol nakon 90 sekundi poremete se neke stvari

Njih niko nije napao, to sam vidio i u analizi. Utakmicu smo držali u neizvjesnosti, nismo igrali bojažljivo, nismo se sakrivali, rekao je Mulalić

Strateg "Plavih" nije previše razočaran nakon poraza. Arhiv

M. K.

22.4.2022

Ekipa Željezničara ugostila je sastav aktuelnog prvaka BiH, Zrinjskog, u okviru 27. kola Premijer lige BiH, a Mostarci cu i večeras opravdali status najboljeg tima u državi.

Golovima Jankovića i Bilbije slavili su s 1:2, a nakon meča trener "Plavih", Edis Mulalić, izjavio je kako je njegov tim poremetio rani gol gostiju.

- Kada poslije 90 sekundi primiš gol, poremete se neke stvari. Mimo toga, neke stvari su bile i solidne. Dozvolili smo na sredini da ne istrpimo duel i tu nas je Zrinjski pritiskao i napravio nam tri-četiri dobre prilike. Nije to bilo milion prilika, to su tri-četiri prilike, rekao je strateg "Plavih".

- Svi imaju respekt od Zrinjskog. Njih niko nije napao, to sam vidio i u analizi. Utakmicu smo držali u neizvjesnosti, nismo igrali bojažljivo, nismo se sakrivali. Momcima se nema ništa prigovoriti, oni imaju momka koji je dao 28 golova, krvarimo za svaki uspjeh, za svaka tri boda... Za današnju predstavu neću se ubiti, neću plakati... ne može jedne sedmice biti dobro, druge ne. Morate biti u našoj koži, pa da analizirate. Nema alibija, izjavio je Mulalić nakon utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.