ZAGREB

Ćiro Blažević o novom treneru Dinama: To je nacionalna sramota

S njim je u društvu bio i Branko Ivanković. Nadovezao se na ''trenera svih trenera''

Miroslav Ćiro Blažević. Arhiva

G. Š.

23.4.2022

Što mislite o potezu Zdravka da zagrebački Dinamo u završnici prvenstva vodi Ante Čačić? Ispred Čarlija navijači Dinama su zaustavljali Miroslava Ćiru Blaževića i pitali za mišljenje.

- Sine, ja mislim o tome isto što i ti - pokušavao je Ćiro izbjeći konkretan odgovor. A onda je rezignirano zaključio:

- To je nacionalna sramota!

S njim je u društvu bio i Branko Ivanković. Nadovezao se na ''trenera svih trenera'':

- Mamić je trenutno odustao od globalnog trenda angažiranja mladih trenera. No, bez obzira na to ko mu sjedio na klupi, Dinamo je i dalje najveći favorit za osvajanje prvenstva. Pa, oba izravna konkurenta ''Modrima'' dolaze u Maksimir - primijetio je 68-godišnji selektor Omana (nedavno je produžio ugovor za još dvije godine).

"Vox populi" nije naklonjen maksimirskom ad hoc rješenju za preostalih pet kola. U percepciji Dinamovih navijača Čačić je stigmatiziran kao "Mamićev čovjek". Iako je višekratno pokušao, u komunikaciji s novinarima, razriješiti svoj nepriličan status:

- Meni su te kvalifikacije smiješne. Svi koji me poznaju, reći će vam da sam uvijek bio svoj. Više se i ne obazirem na napise. U kontaminiranim odnosima meni je najvažnija moja istina. Izbjegavam hrvatske medije, tendenciozni su i predvidivi. Ispada kako su svi izbornici i Dinamovi treneri zapravo Mamićevi ljudi - rekao je Čačić u rijetkim medijskim ispovijedima, prenosi SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.