EURO WU-17

SFK 2000 Sarajevo i NSBiH sutra u našem glavnom gradu organizuju “Fan Zone”

Pridružite nam se ispred BBI Centra u ponedjeljak, 25. aprila od 16 sati! Igrajmo fudbal, saopćeno je iz popularnog sarajevskog kluba

Sutrašnja manifestacija se održava na Međunarodni dan fudbala i prijateljstva. NSBiH

Piše: G. Š.

24.4.2022

Ostalo je još samo devet dana Evropsko prvenstvo za kadetkinje, koje se održava u našoj državi. Utakmice nas očekuju u četiri bosanskohercegovačka grada, uključujući i Sarajevo, a kako bi svako imao priliku da osjeti atmosferu uoči predstojećeg prvenstva SFK 2000 Sarajevo u saradnji s Nogometnim savezom BiH organizuje “Fan Zone” na platuo ispred BBI Centra u ponedjeljak (sutra) od 16 do 18 sati.

- Pozivamo mališane u ponedjeljak, 25. aprila na druženje, zabavu i igru koje počinju u 16 sati, a za sve učesnike pripremljene su zanimljive radionice, nagrade, fudbalsku igru na terenu i nekoliko iznenađenja. Sutrašnja manifestacija se održava na Međunarodni dan fudbala i prijateljstva, te ćemo zajedno sa mališanima poslati divnu poruku dobrodošlice svim gostima, koji će za vrijeme UEFA Euro WU-17 boraviti u gradu Sarajevu i našoj državi, saopćeno je iz NSBiH.

Igračice SFK 2000 Sarajevo i reprezentativke družit će se rado sa svima podijeliti svoja fudbalska znanja i vještine.

- Pridružite nam se ispred BBI Centra u ponedjeljak, 25. aprila od 16 sati! Igrajmo fudbal, zabavimo se i najavimo skupa Evropsko prvenstvo za kadetkinje koje stiže u BiH, poručuju su iz SFK 2000 Sarajevo.


Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.