KRALJEVI PRVACI ŠPANIJE

Nevjerovatan je: Geret Bejl ponovo razbijesnio navijače Real Madrida

Ugledna "Marca" tvrdi da je Bejl uoči utakmice normalno trenirao, ali da se nakon toga požalio na bol u leđima

E. Ć.

Bejl: Ističe mu ugovor na kraju sezone

Foto: Twitter


Reprezentativac Velsa Geret Bejl (Gareth Bale) novim potezom ponovo je naljutio navijače Real Madrida. "Kraljevi" su današnjom pobjedom protiv Espanjola (4:0) obezbijedili titulu prvaka, a Velšanin je bio jedini koji se nije pojavio ni na utakmici, ni na proslavi na Bernabeuu. 

Španska Marca je navela da Bejlu na stadionu nije bilo ni traga i da je ovo bila odvratna gesta na dan radosti za ekipu i navijače Real Madrida. 

Ugledni španski list tvrdi da je Bejl uoči utakmice normalno trenirao, ali da se nakon toga požalio na bol u leđima. Liječničke službe Real Madrida nisu mogle otkriti povredu na koju se žalio Bejl. 

S druge strane Eden Azar (Hazard) je stigao u pratnji cijele porodice, te je doveo svoju djecu na Bernabeu iako je igrao jako malo ove sezone. Isto su uradili i povrijeđeni i suspendovani igrači poput Luke Jovića, Nača Fernandeza (Nacho) i Edera Militaa. Svi su bili ujedinjeni osim Bejla, piše Marca.

Inače, Velšaninu na kraju ove sezone ističe ugovor s Realom u koji je stigao 2013. godine iz Totenhema za tada rekordnih 100 miliona eura.

Više o temi Gareth Bale

NA VRH

Podijeli članak na