KRALJEVI PRVACI ŠPANIJE

Nevjerovatan je: Geret Bejl ponovo razbijesnio navijače Real Madrida

Ugledna "Marca" tvrdi da je Bejl uoči utakmice normalno trenirao, ali da se nakon toga požalio na bol u leđima

Bejl: Ističe mu ugovor na kraju sezone. Twitter

E. Ć.

1.5.2022

Reprezentativac Velsa Geret Bejl (Gareth Bale) novim potezom ponovo je naljutio navijače Real Madrida. "Kraljevi" su današnjom pobjedom protiv Espanjola (4:0) obezbijedili titulu prvaka, a Velšanin je bio jedini koji se nije pojavio ni na utakmici, ni na proslavi na Bernabeuu. 

Španska Marca je navela da Bejlu na stadionu nije bilo ni traga i da je ovo bila odvratna gesta na dan radosti za ekipu i navijače Real Madrida. 

Ugledni španski list tvrdi da je Bejl uoči utakmice normalno trenirao, ali da se nakon toga požalio na bol u leđima. Liječničke službe Real Madrida nisu mogle otkriti povredu na koju se žalio Bejl. 

S druge strane Eden Azar (Hazard) je stigao u pratnji cijele porodice, te je doveo svoju djecu na Bernabeu iako je igrao jako malo ove sezone. Isto su uradili i povrijeđeni i suspendovani igrači poput Luke Jovića, Nača Fernandeza (Nacho) i Edera Militaa. Svi su bili ujedinjeni osim Bejla, piše Marca.

Inače, Velšaninu na kraju ove sezone ističe ugovor s Realom u koji je stigao 2013. godine iz Totenhema za tada rekordnih 100 miliona eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.