LIGA PRVAKA

Pogledajte slavlje u svlačionici Real Madrida

Ovo je Real Madrid. Ne pokušavajte razumjeti - napisao je Luka

Luka Modrić. Društvene mreže

G. Š.

5.5.2022

Španija slavi, Madrid je još jednom u transu. Finale Lige prvaka i prilika za 14. titulu prvaka fudbalske Evrope je pred Blankosima nakon senzacionalne pobjede nad Mančester sitijem (3:1). Ne treba posebno opisivati s kakvom se euforijom tamošnji mediji obraćaju javnosti, a to se jasno vidi i po pojedinačnim ocjenama igrača nakon utakmice na Santiago Bernabeuu.


Real je tako sretan što ima Modrića

Jedan od onih koji je, unatoč izlasku u 75. minuti utakmice, kod rezultata 0:1 za goste, dobio ponajviše pozitivnih povratnih informacija je Luka Modrić. Desetka Reala i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije zaslužio je tako poseban tekst na stranicama španskog sportskog dnevnika "Marca".

- Real je tako sretan što ima Modrića, bez dvojbi jednog od najboljih igrača u historiji kluba - piše u tekstu čiji je podnaslov "Don Luka Modrić i niko više".

- On je kvalitetom i odanošću obilježio čitavu generaciju Madridista. U prvom poluvremenu potpuno je utišao Kevina De Brujnea (De Bruyne) i potpuno zapalio Bernabeu. Modrić je igrač kojem se mora dopustiti da se penzioniše u Real Madridu kada god on to želi. On je čisti Real Madrid, piše "Marca".


Trijumf za historiju

Po završetku utakmice - oko ponoći, Modrić je objavio jedan status koji je vrlo brzo postao viralan.

- Ovo je Real Madrid. Ne pokušavajte razumjeti - napisao je Luka.

Real je također objavio i video u kojem maser Luki Modriću tretira list, ali to ga nije zaustavilo da se pridruži svojim saigračima u ludom slavlju nakon trijumfa za historiju, prenosi SN.

VIdeo slavlja pogledajte OVDJE!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.