ENGLEZ U LOŠOJ FORMI

Nije čudo što se zvijezda Sitija ne može koncentrisati na igru: Pogledajte Turkinju kojoj Griliš želi osvojiti srce

Fanovi nisu propustili primjetiti Grilišovu "akciju", lajkanje i praćenje Turkinje na društvenim mrežama

Griliš ne pruža ono što se od njega očekivalo. AVAZ

M. K.

8.5.2022

Engleski reprezentativac zvijezda Mančester sitija, Džek Griliš (Jack Grealish,) od dolaska iz Aston Vile, gdje je briljirao, u redove Sitija za 100 miliona eura, ne pokazuje da toliko vrijedi, a iza sebe ima sezonu za zaborav koju mu donekle može spasiti titula prvaka Engleske kojoj su "Građani" dosta blizu.

Englez je ove sezone odigrao 36 utakmica i ima učinak od pet golova i tri asistencije, a pogotovo se našao na udaru kritika navijača nakon što je u revanš susretu polufinala Lige prvaka protiv Reala promašio dvije velike šanse.

Potom se našao i na udaru navijača koji su ga ismijavali zbog objave iz 2014. godine kada je na Twitteru napisao "Hala Madrid", nakon jednog susreta Reala i Bajerna.

Međutim, pad njegove koncentracije na terenu mogao bi se pronaći i u činjenici da mu je fokus u posljednje vrijeme otišao na drugu stranu, tačnije na tursku ljepoticu i model Ekin-Su Kulkuloglu (Culculoglu).

Fanovi nisu propustili primjetiti Grilišovu "akciju", lajkanje i praćenje Turkinje, a ne bi čudilo da uskoro na društvenim mrežama njih dvoje osvanu u romantičnoj vezi.

Izvori bliski Ekin su kazali da joj je drago što je Griliš (Grealish) napravio prvi potez te bi se stvari trebali konkretizovati u narednom periodu.

Griliš je poznat kao zavodnik van terena pa je tako jedne prilike istovremeno hodao sa dvije djevojke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.