ZVIJEZDA PSG-A

Nogometaš Hakimi i njegova supruga Hiba izdvajaju bogatstvo za svakodnevne privatne letove

Akhraf Hakimi i Hiba Abouk. Agencije

H. J. I.

9.5.2022

Akhraf Hakimi (Achraf) i njegova supruga Hiba Abouk prolaze kroz jedan od najslađih trenutaka u životu. Prije tri mjeseca par je dočekao svoje drugo dijete, dječaka Naima, a iako imaju vrlo gust raspored zbog svojih profesionalnih obaveza, nogometaš PSG-a i popularna glumica čine sve da što više vremena provedu s porodicom.

Čak i ako to znači da gotovo svakodnevno moraju iznajmljivati privatne avione kako bi bili jedno pored drugog.

Glumica je prije samo nekoliko dana objavila fotografiju povodom Dana majki na kojoj se pojavljuje u privatnom avionu s malenim Aminom i Naimom, vjerojatno putujući u Pariz gdje ih je čekao Hakimi.


Ipak, iznajmljivanje privatnih aviona nije nešto što je nadohvat ruke svima, a poznati par to radi redovno i jasno je da uz najam jednog od takvih aviona koji košta oko 3.100 eura po satu, moraju izdvajati pravo bogatstvo.

Njihov omiljeni mlaznjak je Hawker 400, idealan model za putovanja Evropom koji su Akhraf i Hiba koristili u nekoliko navrata. Avion o kojem je riječ može putovati do 2.600 kilometara, leti brzinom od 770 kilometara na sat i ima kapacitet prevoza sedam putnika.

Marokanski nogometaš Akhraf Hakimi prošlog ljeta je prešao iz Intera u PSG za 71 milion eura, a u braku sa španskom glumicom libijskog porijekla ima dva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.