FUDBALSKA GROZNICA

Počela prodaja ulaznica za finale Kupa BiH: Veliki interes za duel u Zenici

Ulaznice se prodaju u poslovnicama Centrotransa u Sarajevu i Mostaru

Fudbalska groznica trese Mostar. Scsport

Piše: G. Š.

16.5.2022

Finale fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Veleža na programu je u četvrtak, 19. maja, na zeničkom Bilinom polju (19 sati), a prodaja ulaznica počela je danas.

Ulaznice se prodaju u poslovnicama Centrotransa u Sarajevu i Mostaru. U oba grada već se stvara gužva zbog dragocjenog komadića papira. Navijači oba kluba itekako su zainteresovani za susret u Zenici.

Klubovi za svoje najvatreniji navijače prodaju karte po cijenu od 10 KM (sjever i jugozapad), dok ulaznice za zapadnu i istočnu tribinu se prodaju u Centrotransu po cijeni od 20 KM.

Inače, od petka je u Bordo Fan Shopu omogućena kupovina ulaznica za utakmicu finala Kupa BiH. U prodaji je 1.000 ulaznica, za sjevernu tribinu, namijenjenih isključivo članovima FK Sarajevo. Cijena ulaznice je 10 KM, a jedan član može kupiti maksimalno dvije ulaznice.

Prodaja ulaznica vrši se u terminu od 8 do 20 sati radnim danima, te subotom od 9 do 20 sati u Bordo Fan Shop-u (Maršala Tita 38/b).

Preostalih 500 ulaznica za sjevernu tribinu bit će moguće kupiti u Udruženju navijača Fudbalskog kluba Sarajevo za sve one koji će putovati vozom ili autobusom u organizaciji UNFKS. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.