VELIKI PRIJATELJI

Ibričić u Ljubljani napravio veliku zabavu povodom oproštaja: Džeko i Nezirov stigli među prvima

Sretno direktore i vidimo se uskoro u penziji, napisao je Džeko na Instagramu

M. K.

Ibričić, Nezirov i Džeko na zabavi

Foto: FACEBOOK


Poznato je da su kapiten "Zmajeva" i napadač Intera, Edin Džeko, i bivši reprezentativac naše zemlje, te sad već i bivši fudbaler Domžala, te ranije Hajduka, Celja, Kašimpaše, Gaziantepa, moskovske Lokomotive.., Senijad Ibričić, veliki prijatelji.

Nakon što se jučer Ibričić oprostio od aktivnog bavljenja fudbalom, preko društvenih mreža se oglasio i Džeko koji je poručio Senijadu:

- Hvala ti brate moj! Hvala za sve ove godine iskrenog prijateljstva, za nezaboravne uspomene, za sve ono sto smo zajedno prošli kao reprezentativci jedne nam jedine BiH i za sve ono što dolazi… Sretno direktore i vidimo se uskoro u penziji, napisao je Džeko na Instagramu.

Inače, njih dvojica su se nedugo nakon toga i sreli jer je Ibričić u Ljubljani napravio pravi dernek povodom svog oproštaja od profesionalnog fudbala, a na društvenim mrežama osvanula je i fotografija Džeke i Ibričića, te pjevača Adnana Nezirova koji je očito zadužen za štimung i dobar ugođaj na Senijadovoj zabavi.

Za reprezentaciju BiH Ibričić je debitovao je 2005. godine. Odigrao je ukupno 43 utakmice za "Zmajeve", te postigao sedam golova.

Više o temi Senijad Ibričić

ZA ZMAJEVE ODRADIO 43 MEČA
Gol na oproštaju: Senijad Ibričić okončao karijeru
NA VRH

Podijeli članak na