NESTVARNE SCENE

Saigrači se posvađali oko penala: Vlasnik sišao sa tribina da odredi izvođača

Kako bi završio u baražu za opstanak u Prvoj ligi, Carskom selu je bila potrebna pobjeda protiv Lokomotive kod kuće, ali i minimum remi Boteva protiv Pirina

Vlasnik kluba Stojne Manolov sišao na teren i naredio Jafi da kapitenu prepusti najstrožu kaznu. Printscreen

G. Š.

21.5.2022

SNestvarne scene u Bugarskoj: Fudbaleri se svađali oko penala, vlasnik sišao da odredi izvođača Naime, Carsko selo se poslije tri godine boravka u elitnom rangu vratilo u drugu ligu, i kao da im sama eliminacija nije bila dovoljna, učinili su u klubu da ih čitava Evropa dobro zapamti.

Kako bi završio u baražu za opstanak u Prvoj ligi, Carskom selu je bila potrebna pobjeda protiv Lokomotive kod kuće, ali i minimum remi Boteva protiv Pirina u utakmici odigranoj u istom terminu. Nisu je dočekali, Botev je slavio ubjedljivo (5:3), međutim, mogla je ekipa iz Sofije ako ništa drugo, da se pobjedom oprosti od elite. Sudija je u dubokoj nadoknadi dosudio penal za domaćina pri rezultatu 1:1, a rezervista Jusufa Jafa se dohvatio lopte da izvede jedanaesterac. Međutim, isto je poželeo i kapiten Martin Kavdanski, te su dvojica saigrača ušla u žustru raspravu, da bi na kraju vlasnik kluba Stojne Manolov sišao na teren i naredio Jafi da kapitenu prepusti najstrožu kaznu.

Gambijac se naljutio, skinuo dres, napustio igru i raspravu sa gazdom nastavio na tribini, da bi nedugo zatim Kavdanski promašio penal, na šta je Jafa odreagovao ironičnim aplauzom. Kako je to izgledalo pogledajte na 1:40.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.