GOLMANSKI KAMP

Škola golmama "Pervan" i ove godine organizuje Golmanijadu

Kao i predhodnih godina za Golmanijadu se prijavilo 36 golmana iz cijele BiH, rekao je Adnan Pervan

Adnan Pervan. Arhiva

Piše: G. Š.

22.5.2022

Škola golmama "Pervan" i ove godine organizuje "Golmanijadu", treću po redu, koja će se održati 7. i 8. juna u SRC Ajdinovići. 

- Kao i predhodnih godina za Golmanijadu se prijavilo 36 golmana iz cijele BiH. To su Nidal Memija, Vedad Delimustafić, Faris Garaplija, Omar Pašić, Marko Džakula, Benjamin Jašarević, Tarik Omičević, Adin Klico,  Timur Šehić, Salih Kan Kapidžić, Tino Asentić, Nidal Hodžić, Hamza Kaljanac, Emir Fakić, Kerim Gušo, Adi Hodžić, Anur Veljan, Vedad Duljević, Danin Zubetljak, Arian Crnovršanin, Daris Šebo, Bakir Maksumić, Rejan Klačar, Kenan Palavra, Adel Isović, Bilal Mujan, Nidal Kukuljac, Imran Arnautalić, Alem Čolpa, Bahrija Omičević, Damir Perišić, Fatih Sarić, Zeid Sarić, Kan Solak, Ajdin Habib, Adin Bečić, rekao je Adnan Pervan, osnivač i vlasnik Škole golmana "Pervan" i dodao:

- Sa nama su uvijek Klas i BHTelecom. Naziv Golmanijada je simboličan, jer je naš glavni grad 1984. godine organizovao Olimpijadu.

Golmanijada 2022. održat će se 7. i 8. juna u SRC Ajdinovići.. Škola golmana "Pervan"

Na "Golmanijadi 2022" će s nadama bh. fudbala raditi pet trenera: Damir Duraković, Adnan Avdić, Admir Pojata, Hadis Katica i Adnan Pervan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.