ITALIJANSKI STRUČNJAK

Ako iko živio sa stilom, onda je to Anćeloti: "U Milan je na treninge dolazio helikopterom iz kojeg bi izlazio kao Džejms Bond"

Živio je u Parmi, a njegova supruga znala je upravljati helikopterom, rekao je Pato

E. Ć.

Aleksandre Pato i Karlo Anćeloti

Foto: Twitter


Povratak Karla Anćelotija (Carlo Ancelotti) u Real Madrid ispostavio se kao pun pogodak. "Kraljevi" su uvjerljivo osvojili La Ligu, a došli su i do rekordnog 14. trofeja u Ligi prvaka, dok je italijanski stručnjak ispisao historiju - kao prvi trener koji je osvojio svih pet najjačih liga i trener koji je osvojio najviše Liga prvaka (4).

Italijan je u centar pažnje došao i na ceremoniji slavlja povodom osvajanja La Lige, kada se družio i plesao sa igračima, a na društvenim mrežama je objavljena fotografija Anćelotija sa cigarom u ustima. Fanovi su govorili o stilu Anćelotija, a onda se javio njegov bivši igrač Aleksander Pato (Alexander).

Pato je s Anćelotijem sarađivao u Milanu i mogao je vidjeti kakav je "šmeker" italijanski trener.

 - Vidjeli ste onu sliku njega na autobusu u Madridu i cigaru? Pa, u Milanu je na trening dolazio helikopterom. Živio je u Parmi, a njegova supruga znala je upravljati helikopterom. Izlazio bi iz njega kao Džejms Bond. Ako je iko živio sa stilom, to je Karlo - rekao je Pato.

NA VRH

Podijeli članak na